Tentang Kami

Produsén Utama Knit Sweater

Kami nyayogikeun jasa rajutan rajutan anu pangsaéna sareng industri sapertos ngarancang, manufaktur, adat sareng rajutan borongan.

Ngeunaan Perusahaan Kami

Diadegkeun dina 1999, Huizhou Qian Qian Industrial Co., Ltd mangrupikeun produsén sareng padagang khusus dina panalungtikan, pamekaran sareng produksi baju haneut.Tujuanana kami nya éta nyieun éndah mesin-knit, leungeun-knit jeung crochet produk.Simkuring gaduh pabrik urang sorangan nu bisa nyieun produk kualitas luhur kalawan harga lumrah mun customer urang jeung urang nyandak kapuasan konsumén salaku prioritas kahiji urang.

Produk sayogi didamel tina kasmir, wol, katun, angora, akrilik, poliéster, sareng bahan benang anu aya hubunganana.Urang ogé bisa ngalakukeun desain konsumén.Dumasar kajujuran jeung kualitas luhur, urang geus miboga jaringan jualan global jeung produk nu diékspor ka rupa-rupa pasar béda sakuliah dunya.Wilujeng sumping di gawé bareng kami.

Sweater workshop
Klién senang
Desain Dijieun
Benang Organik & Sustainable
%
Kapal Ka Sadaya Nagara Utama Di sakuliah dunya
%

Jasa Knitwear Kami

Kami nganggo téknologi sareng mesin pangénggalna pikeun nyiptakeun campuran anu sampurna, pas sareng pagawean pikeun manintin standar kualitas luhur.

Kategori Produk ditawarkeun

LALAKI

AWÉWÉ

Barudak

PETS

Sél jeung topi

jasa ditawarkeun

DESIGN

SAMPLING

PRODUKSI

ADAT

GORONG

Benang Utama Dipaké Ku Kami

MERINO WULOL

LAMBSWOOL

KAPAS

CASHMERE BLENDS

BENANG VISCOSE