Tentang Kami

Pabrikan sweaters di Cina

Diadegkeun dina 1999, Huizhou Qian Qian Industrial Co., Ltd mangrupikeun produsén sareng padagang khusus dina panalungtikan, pamekaran sareng produksi baju haneut.Tujuanana kami nya éta nyieun éndah mesin-knit, leungeun-knit jeung crochet produk.Simkuring gaduh pabrik urang sorangan nu bisa nyieun produk kualitas luhur kalawan harga lumrah mun customer urang jeung urang nyandak kapuasan konsumén salaku prioritas kahiji urang.

  • sweater sample

SWEATERS Knit custom

Baju haneut kami didamel pikeun pangukuran pasti anjeun ku pengrajin berpengalaman sareng nganggo Cashmere, Wol Merino, Sutra & Katun Pima anu pangsaéna. produksi custom urang.