Babagan awake dhewe

Produsen Utama Sweater Rajut

Kita nyedhiyakake layanan rajutan rajutan sing paling apik lan industri kayata ngrancang, manufaktur, rajutan khusus lan grosir.

Babagan Perusahaan Kita

Madeg ing taun 1999, Huizhou Qian Qian Industrial Co., Ltd minangka produsen lan pedagang khusus ing riset, pangembangan lan produksi sweater.Tujuane yaiku nggawe produk rajutan mesin, rajutan tangan lan crochet sing apik.Kita duwe pabrik kita dhewe sing bisa nggawe produk kualitas dhuwur karo rega cukup kanggo customer kita lan kita njupuk kepuasan pelanggan minangka prioritas kita.

Produk kasedhiya digawe saka kasmir, wol, katun, angora, akrilik, poliester, lan bahan benang campuran sing gegandhengan.Kita uga bisa nindakake desain pelanggan.Adhedhasar kejujuran lan kualitas dhuwur, kita wis entuk jaringan dodolan global lan produk diekspor menyang macem-macem pasar ing saindenging jagad.Sugeng rawuh kanggo nggarap kita.

Bengkel sweater
Klien Seneng
Desain Digawe
Benang Organik & Sustainable
%
Kirim menyang Kabeh Negara Utama Donya
%

Layanan Rajut Kita

Kita nggunakake teknologi lan mesin paling anyar kanggo nggawe campuran sampurna saka aran, pas lan pagawean kanggo manintin standar kualitas dhuwur.

Kategori Produk sing Ditawakake

MEN

WANITA

ANAK

PETS

SELEND LAN TOPI

Layanan sing ditawakake

DESIGN

SAMPLING

PRODUKSI

ADAT

GROSIR

Benang Utama Digunakake dening Kita

WULUR MERINO

LAMBSWOOL

KATUN

CASHMERE campuran

BENANG VISCOSE