За нас

ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ЏЕМПРИ ВО КИНА

Основана во 1999 година, Huizhou Qian Qian Industrial Co., Ltd е производител и трговец специјализиран за истражување, развој и производство на џемпери.Нашата цел е да создадеме прекрасни машински, рачно плетени и хеклани производи.Имаме сопствена фабрика која може да прави висококвалитетни производи со разумна цена за нашите клиенти и го земаме задоволството на клиентите како наш прв приоритет.

  • sweater sample

ПЛЕТНИ ЏУМПРИ ПО КОРИСНИЧКИ

Нашите џемпери се направени по ваша точна мерка од искусни занаетчии и ги користат најдобрите кашмир, мерино волна, свила и пима памук. Можеме да го оживееме вашето сопствено лого или дизајн како единствен плетен производ. Дознајте повеќе за наше сопствено производство.