Совети за купување сопствени џемпери на големо

Зголемувањето на количината на вашата нарачка ќе донесе цена поприлагодено плетен џемпернадолу.Тоа е затоа што количината на време или работа неопходна за производство е приближно исто и минимално се зголемува без разлика дали ќе нарачате 100 парчиња, 500 парчиња или 1000 парчиња.Трошоците за материјалите ќе се зголемат заедно со количината, но тој трошок ќе се распредели на големо количество.Поради овие причини, поисплатливо е да нарачате поголема количина.Задржување на трошоците поплетен џемперниско ви овозможува да го максимизирате повратот на инвестицијата.Ова го зголемува вашиот буџет за маркетинг и ви овозможува максимално да ги искористите парите што ги трошите.

Дознајте што ви треба

Дознајте колку сопствени џемпери мислите дека ќе ви требаат.Купувањето на големо е одлична работа ако купувате предмети што навистина ќе ви требаат и ќе можете да ги предадете.Размислете за сите можни настани и начини на кои можете да го дистрибуирате или продадете вашиот сопствен џемпер.Пресметајте ги вашите проценки за да стигнете до вашата конечна бројка.

Создадете безвременски дизајн

Има причина зошто многу од нашите најпопуларни џемпери на големо продолжуваат да се толку голема побарувачка.Класичниот дизајн и боја овозможуваат овие џемпери на големо да се носат на различни начини.Вашите клиенти можат да ги носат сами или со други палта.

Кога купувате на големо, можеби ќе сакате да се придржувате до повеќе изглед и дизајн.Трендовите можат да бидат минливи.Ако имате одлична идеја за нешто целосно во тренд, размислете да нарачате помала серија што ќе му даде на приспособениот џемпер чувство поограничено издание.

Контактирајте со нас денес

Веќе повеќе од 20 години им помагаме на нашите клиенти да дизајнираат и креираат целосно сопствени џемпери.За ова време научивме неколку совети и трикови за нашите клиенти да ги максимизираат нивните маркетинг буџети и сакаме да ви помогнеме да го искористите максимумот од вашиот буџет.

Нарачувањеприлагодени џемпери is a big step and can tie up a significant portion of your budget, so you need to make sure you are securing a great value. We can help by answering your questions and helping you through the design process. Contact us at sam@qqknit.com to learn more or you are ready to design your sweater.As a custom производител на плетени џемпери, имаме многу клиенти кои редовно нарачуваат од нас и навистина сме горди на она што го работиме.

Ако сте во бизнис, можеби ќе ви се допадне


Време на објавување: Октомври-25-2022 година