Babagan awake dhewe

PRODUSEN SWEATERS ING CHINA

Madeg ing taun 1999, Huizhou Qian Qian Industrial Co., Ltd minangka produsen lan pedagang khusus ing riset, pangembangan lan produksi sweater.Tujuan kita yaiku nggawe produk rajutan mesin, rajutan tangan lan crochet sing apik.Kita duwe pabrik kita dhewe sing bisa nggawe produk kualitas dhuwur karo rega cukup kanggo customer kita lan kita njupuk kepuasan pelanggan minangka prioritas kita.

  • sweater sample

SWEATER RAJUT CUSTOM

Sweater kita digawe kanggo pangukuran sing tepat dening pengrajin sing berpengalaman lan nggunakake Kasmir, Wol Merino, Katun Sutra & Pima sing paling apik. Kita bisa nggawe logo utawa desain khusus sampeyan minangka produk rajutan sing unik. produksi adat kita.