Kako okačiti pletene džempere

Svi znamo da ne bi trebalo da visimopletene džemperena vješalicama kako bi se izbjeglo istezanje ramena i kvarenje oblika.Ali da li ste znali da MOŽETE okačiti svoj džemper, a da ga ne oštetite?Da!Tako je lako da ćete biti iznenađeni i imam tutorijal korak po korak da vam pokažem kako!

1. Položite džemper ravno i zagladite ga.Presavijte džemper na pola okomito tako da rukavi budu naslagani jedan na drugi.Da biste smanjili bore, džemper možete zagladiti rukama nakon što ga savijete.

1

2. Stavite vješalicu na vrh džempera s kukom ispod pazuha.

2

3. Zamotajte rukave preko ramena vješalice, a zatim ga gurnite ispod donje šipke.Uvjerite se da su rukavi što je moguće bliže udici kada su presavijeni.

3

4. Ponovite korak 3 sa tijelom džempera - Premotajte tijelo preko drugog ramena vješalice.

4

5. Okačite džemper u svoj ormar.Kada ga okačite, uvjerite se da su rukavi i torzo džempera i dalje na mjestu i da nisu zgužvani.

5

To je sve-svi ste gotovi!Sada možete objesiti svoje džempere bez brige da ćete ih oštetiti!Ne znam za vas, ali ja više volim da okačim svoje džempere tako da mogu bolje da vidim svoje mogućnosti kada biram šta da obučem - ovo je savršeno za to!

Kao jedan od vodećihpleteneproizvođači džempera, tvornice i dobavljači u Kini, imamo niz boja, stilova i uzoraka u svim veličinama.Prihvatamo žene imuska pletiva po narudzbi, božićni džemperi za pse prilagođeni, OEM/ODM usluga je također dostupna.


Vrijeme objave: Jul-07-2022