Du trenger å vite om kjæledyrgensere

Kjæledyrgenserebrukes ikke bare som mote, noen kjæledyr trenger virkelig å holde seg varme i kjølig vær.Les hva du trenger å vite om kjæledyrgenser

Mange mennesker er ikke klar over at kjæledyrgensere eller kjæledyrkåper ikke bare brukes som en moteplagg, men noen kjæledyr har virkelig godt av å ha på seg en kjæledyrgenser eller frakk.

Små hunder og korthårede hunder trenger varme klær som genser, frakk eller jakke om vinteren fordi de blir raskere kalde.Hunderaser med korte ben kan også bruke en varm genser eller jakke om vinteren.Fordi de er nærmere bakken, blir de raskere kalde.

Eldre hunder har ofte et svakere immunsystem, noe som betyr at de absolutt kan bruke en varm genser eller hundefrakk.Eldre hunder er mer utsatt for sykdommer og klarer ikke å holde seg varme.Eldre hunder, syke hunder eller hunder som lider av nyre- eller hjerteproblemer bør alltid bruke genser eller hundefrakk i de kalde månedene for å beskytte dem mot hypotermi.

Når trenger ikke kjæledyret ditt pels?

Større hunderaser som ikke har en tynn, korthåret pels trenger ikke pels eller hundegenser.Noen hunderaser som St. Bernard, Husky eller tyske hyrde trenger heller ikke ekstra varme.De har naturlig nok en tykk pels som beskytter dem mot kulde.En ekstra genser eller jakke vil bare hindre dem i å fungere.

Uansett størrelse eller alder på hunden din, når du tar på en genser eller frakk på hunden din, er det alltid viktig å holde et øye med om den lider av overoppheting.Tegn på overoppheting inkluderer overdreven pesing, riper i genseren eller jakken.

Er det dårlig å sette gensere på kjæledyr?

Så lenge de brukes riktig (for varme), så er gensere, kåper og jakker greit.Hvis de også tilfeldigvis er søte eller moteriktige, så er det bare en bonus for dyreeiere.Yttertøy kan hjelpe kjæledyr til å nyte vintermånedene og holde seg aktive.

De fleste hunder elsker å ha på seg en genser.Pass på at genseren ikke er for stram til å gi problemer med å puste eller for løs til at de snubler og faller.

Hvilken temperatur bør jeg ha en genser på hunden min?

Dette vil virkelig avhenge av hunden din, rasen hans, alderen og hvor tilpasset den er til kulden.Noen hunder trenger kanskje bare en genser når temperaturen nærmer seg frysepunktet.Jo mindre hunden din beveger seg, jo kjøligere blir den.Hunden din trenger kanskje ikke en genser for å boltre seg i parken, men når den står rundt i kulden vil den kjøle seg raskt ned.

Hvis hunden din virker rastløs, prøver å krype ned i fanget ditt eller fortsetter å grave seg ned i tepper, kan det hende den er for kald.Hvis han skjelver, er han definitivt altfor kald!

Kan hunder ha gensere inne?

Absolutt!Raser som Whippets eller Pitfals (begge har veldig kort og tynn pels) er kjent for å ha på seg genser eller pyjamas inne i de kalde månedene.

Hvis temperaturen krever det, så ja.Unge valper, seniorhunder, tynne hunder og hunder som lett blir kalde kan ha fordel av en lett genser i huset.Prøv å ikke overopphete hunden din med den tykke genseren.

Hvordan velger du en hundegenser til din pelskledde venn?

Når du velger en hundegenser til dyrevennen din, er det viktig å vurdere flere faktorer.Den første faktoren å vurdere er kvaliteten på hundegenseren.Du må sjekke de beskyttende egenskapene til genseren.I tillegg kommer hundegensere i forskjellige farger, størrelser og design.Velg en stil som fremhever personligheten til valpen din.

Som et av de ledende kjæledyrenegenserprodusenter, fabrikker og leverandører i Kina, vi har en rekke farger, stiler og mønstre i alle størrelser.Vi aksepterer tilpassede julehundgensere, OEM/ODM-tjeneste er også tilgjengelig.


Innleggstid: 14. september 2022